Ertuğrul Gazi İlkokulu

Vizyon: ÜLKEMİZİ ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜZERİNE ÇIKARARAK NESİLLER YETİŞTİRMEDE ÖNCÜ OLMAK, YAŞADIĞIMIZ TOPLUM İÇİN, ÜLKEMİZ İÇİN, DÜNYAMIZ İÇİN FAYDALI NESİLLER YETİŞTİRMEK.

Misyon: "OKULUMUZDA HER ÖĞRENCİ ÖZELDİR" HER ÖĞRENCİYİ KENDİ İÇİNDE DEĞERLENDİREREK BEDENSEL, ZİHİNSEL, SOSYAL ve KÜLTÜREL ULAŞABİLECEĞİ SON NOKTAYA ULAŞTIRMAK, BİZİM ÖZELLİĞİMİZ DİL,DİN,IRK CİNSİYET, ZÜMRE AYRIMI GÖZETMEKSİZİN HER ÖĞRENCİYİ KUCAKLAMAK ve AYNI ÖZENİ GÖSTERMEKTİR. YAŞADIĞIMIZ TOPLUMLA BARIŞIK, KÜLTÜREL DEĞERLERİNE SAYGILI, SÜREKLİ GELİŞME ve DEĞİŞME ARZUSU İÇİNDE OLAN NESİLLER YETİŞTİRMEK.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (054) 336-0609

WEB - https://afsinertugrulgazi.meb.k12.tr

Adres - Ertuğrul Gazi İlkokulu, Efsus Turan Mahallesi, Güler Sokak No12, 46500 Afşin/Kahramanmaraş

Öğretim Şekli :1.2.3. SINIFLAR NORMAL(TAM GÜN, ANASINIFI İKİLİ

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Okulumuzun önündeki duraktan çarşı merkezinden kalkan halk otobüsleri her yarım saatte bir geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Afşin ilçe merkezi Efsusturan mahallesindedir.il merkezine uzaklığı 146 km´dir.